16-08-2018 / nieuws /

AVG-Proof het najaar tegemoet

Privacy wetgeving, het blijft een hot topic. De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft overduidelijk veel teweeg gebracht. Sinds mei 2018 moet uw organisatie voldoen aan de AVG, maar nog steeds voldoen veel organisaties hier niet 100 procent aan. We gaan inmiddels hard richting september en daarmee richting het einde van het jaar, dus grijp uw kans om nog in 2018 aan de privacy wet te voldoen.

 

Onderhand weet elke organisatie dat er op een datalek een hoge boete staat. Daarom is het van het groot belang dat u zorgvuldig met persoonsgegevens omgaat. Ook moeten u systemen en procedures inrichten om de beveiliging en bewaking van deze gegevens veilig te stellen.

Heeft u nog hulp nodig om aan de AVG wetgeving te voldoen?

Dan kunnen wij u daar zeker in bijstaan, van analyse tot advies en systemen voor gegevensbewaking. Conclusion heeft onder andere een Privacy Portal laten ontwikkelen, een oplossing die geheel naar wens wordt ingericht. Deze SaaS oplossing biedt een plek voor alle aanvragen, meldingen en verzoeken die iemand mag doen volgens de AVG.

Alberto Daniëls
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Alberto Daniëls 06 5326 4261