Creëren

Ons toegewijde team in Heerlen ontwikkelt de beste content management systemen, websites en mobiele applicaties. 

 

Wij zijn een van de grootste lokale spelers in Limburg en kunnen daardoor zorgen voor continuïteit.  Met jaren ervaring in de software engineering wereld ligt er een wereld van technische mogelijkheden voor u open.  We ontzorgen het hele traject; van idee tot het uiteindelijke beheer.

 

Website en CMS development 

We ontwikkelen Content Management Systemen en websites op basis van Sitecore en Umbraco. Onze oplossingen zijn voornamelijk geschikt voor Enterprise organisaties en de midden- tot grootzakelijke markt. Daarnaast ontwikkelen we websites op basis van maatwerk. We gebruiken hiervoor het Microsoft platform.

 

We hebben voor Augeo en het Maurits Huis geweldige websites mogen ontwikkelen. Met onze website voor Houthoff wonnen we de Dutch Interactive Award in 2018.  Is uw website het volgende succesverhaal?

 

Content Management Systemen

Er wordt steeds méér content geproduceerd, voor elk denkbaar kanaal. Hoe kunt u structuur aanbrengen in uw content? Hoe blijft de back-end van uw website overzichtelijk? Daar kunnen wij bij helpen. Een standaard CMS of maatwerk CMS, precies toegesneden op de behoeften van uw organisatie.

 

(Mobile) app development

Complexe bedrijfsprocessen soepeler laten lopen? Personeel makkelijker laten samenwerken? Voor deze vraagstukken en nog vele andere kunnen mobiele toepassingen (apps) worden ontwikkeld.  Van strategie tot visual design van de app.

 

Als de standaard oplossing niet genoeg is

Elk (digitaal) project vereist communicatie. Die communicatie kunnen we regelen met back-end ontwikkeling. Met de juiste front-end ontwikkeling zorgen we voor een gebruikersvriendelijke ervaring. We creëren maatwerk waar nodig en passen ons aan aan de wensen van uw organisatie.

 

We beheren élke applicatie

We beheren niet alleen de door ons ontwikkelde applicaties, maar ook applicaties die door derden zijn gemaakt. Ook kunnen we reeds gebouwde applicaties checken op fouten en security issues.

 

Award winning team

Ons ultieme doel is het gezamenlijk ontwikkelen van de perfecte applicatie, CMS of website voor uw organisatie. Van kleinschalig tot een groot project, ons agile team maakt er een succes van. We voorzien u dan ook graag van advies in de keuze van middelen, software en beheer mogelijkheden.

 

Full service

We zorgen ervoor dat uw platformen ten allen tijde up-and-running zijn. Dit kunnen we garanderen door onze eigen dedicated servicedesk. Ook bieden wij expertise op uw locatie om issues op te lossen, uw eigen team te ondersteunen of een implementatie te verzorgen. Support, applicatiebeheer en onderhoud zijn bij ons in ervaren handen.

Alberto Daniëls
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Alberto Daniëls 06 5326 4261