17-09-2018 / open dag /

Open dag Smart Services Campus - meet Conclusion Zuyd

Dit is je kans! APG, the Brightlands Smart Services Campus en Conclusion Zuyd nodigen je uit voor de familie dag op zaterdag 29 september van 11:00-15:00 uur. Een unieke kans om een kijkje te kunnen nemen op de campus én in het kantoor van Conclusion.

 

Open bar

Je bent van harte welkom op de 6de etage van de Campus, in het mooie Conclusion Zuyd kantoor. Ontdek wie wij zijn, wat wij doen en voor wie wij werken. Wij zorgen natuurlijk ook voor een lekker hapje en drankje tijdens je bezoek. 

 

Kids Proof!

Een eigen LEGO robot bouwen en programmeren? In samenwerking met First8 geven wij een korte LEGO Mindstorms workshop, om hen spelenderwijs kennis te laten maken met de wereld van programmeren. De workshop is gericht op kinderen tussen de 9 en 14 jaar oud.

 

Ontdek de campus

Neem ook een kijkje op de andere verdiepingen van de Campus. Er zijn tal van activiteiten voor jong en oud, in en rond de Campus en het APG gebouw.

 

Iedereen is welkom

De familiedag is niet alleen voor het gezin. Jij bepaalt wie je meeneemt. Familie, vrienden of buren. Iedereen uit jouw directe omgeving is van harte welkom.   

 

Ben jij er ook bij? Aanmelden is niet nodig!