WerkenBijConclusion

Succes Story werkenbijconclusion

WerkenBijConclusion brengt de vacatures van alle (25) werkmaatschappijen van Conclusion in één feed bij elkaar. Zo krijgen kandidaten direct een goed beeld van wat er gebeurt bij Conclusion en hoe de sfeer is binnen de werkmaatschappijen. 


Uiteraard kunnen kandidaten het gehele vacature overzicht bekijken en hierin filteren op werkmaatschappij, vakgebieden, locatie, ervaring en part-time/full-time. Bij een interessante vacature kan de kandidaat direct solliciteren op verschillende manieren of contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter.

 

CONCLUSION

Conclusion is geen gewoon IT bedrijf. Het is een ecosysteem van specialistische bedrijven, gedreven door de ambitie om het ánders te doen. Om echte transformatie mogelijk te maken bij klanten. Dat vraagt om mensen die het anders durven doen, die digitaal bloed door de aderen hebben stromen en niet bang zijn om er met lef en ondernemerschap in te gaan. Om zulke mensen te werven, heb je ook een website nodig die het anders aanpakt.

 

TECHNIEK

De website is in .Net ontwikkeld, het CMS draait op Sitecore en de sociale content wordt via Juicer bijeengebracht. Alle Conclusion vacatures en het sollicitatieproces worden via Connexys op de site geïntegreerd.

Jolijn Meuwissen
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Neem contact met mij op om over de mogelijkheden te sparren
Bel Jolijn Meuwissen 06 8320 2457