Trainingen

Agile & Scrum

Wij verzorgen gecertificeerde trainingen op het gebied van Agile werken & Scrum. Ook verzorgen we Agile coaching tijdens het werk, leiden we coaches op en zijn we simpelweg inzetbaar voor alle vraagstukken rondom agile werken en scrum.

 

Een kort overzicht van ons aanbod:

  • Agile Scrum Foundation
  • Professional Scrum Master (PSM I)
  • Professional Scrum Product Owner (PSPO I)

 

Design Thinking

De methodiek Design Thinking leidt tot nieuwe creatieve ideeën voor business vraagstukken. In een workshop van een dagdeel leren we u de methodiek hanteren. Hierbij kunnen we desgewenst uw bedrijfsvraagstuk centraal stellen zodat u meteen met concrete resultaten verder kunt.

 

Lean Management

Lean is een management filosofie voor het verbeteren van processen in organisaties. Hierdoor kunt u uw organisatie efficiënter en effectiever maken. Met de inzet van deze methodiek kun u uw kwaliteit en klanttevredenheid verbeteren én ‘onoplosbare’ problemen oplossen. In deze concrete introductie training maakt u kennis met de principes van Lean en leert u deze toe te passen binnen uw eigen organisatie.

 

AVG awareness

Uw medewerkers bewust maken én houden van de risico’s rondom de AVG? In onze AVG awareness training behandelen wij de AVG toegepast op alledaagse situaties, afgestemd op uw organisatie en processen.

 

NLP 

De training ‘kennismaken met NLP’ (Neuro Linguïstisch Programmeren) geeft inzicht in communicatie en gedrag, van uzelf, maar ook van anderen. Tijdens de training ontvangt u praktische handvatten om op een hoger niveau te leren communiceren en wordt u zich bewust van de onbewuste structuren van communicatie. Ook effectiever communiceren en anderen optimaal leren motiveren en coachen? Dan is de training NLP zeker interessant voor u.

 

Alle trainingen vinden in-house plaats of op onze prachtige locatie in Heerlen. Neem contact met ons op voor meer informatie.