02-05-2018 / nieuws /

Vliegensvlugge ontwikkelingen in Heerlen

Van de officiële oprichting van Conclusion Zuyd januari jl. tot nu heeft de tijd niet stil gestaan in Heerlen. Net zoals de ontwikkelingen op IT gebied, gaan de interne ontwikkelingen ook vliegensvlug.

 

Wij hebben al veel mooie bedrijven mogen spreken én helpen met hun vraagstukken. Wij hopen er nog veel meer te mogen verwelkomen op ons kantoor op de Smart Services Campus. Extra gelukkig zijn we daarnaast met onze nieuwe kennisexperts, ervaren professionals met een IT knobbel.

 

Onze experts willen graag de wereld een beetje beter maken door het delen van hun kennis. Onze grootste passie (en hobby) bij Conclusion Zuyd is digitale transformatie. Daar kunnen onze consultants, java developers, informatieanalisten, implementatie- en projectmanagers dagen over praten. Precies wat we de komende tijd gaan doen.

 

Ook staan de experts natuurlijk klaar om ingezet te worden in uw organisatie. Om het antwoord te vinden op een concrete vraag, maar ook om invulling te geven aan een langdurige opdracht. Van de implementatie van een project, tot het vertalen van IT vraagstukken naar de business en andersom.

 

Alberto Daniëls
Laten we kennismaken onder het genot van een kopje Conclusion koffie Ik ga graag met u in gesprek
Bel Alberto Daniëls 06 5326 4261